Despre noi

Cartierul Toamnei si Ioan Slavici sunt cele mai mari proiecte rezidentiale din orasul Rasnov dezvoltate de SC Construct Wall SRL, care pana in prezent a oferit clientilor peste 150 de locuinte predate la termen si respectarea angajamentelor fata de clientii nostri,un raport bine gandit intre utilitate si confort.

Situat intr-o zona buna a orasului Rasnov, Cartierul Toamnei este un proiect in plina dezvoltare,care la final va cuprinde peste 210 apartamente de 2 si 3 camere, 2 spatii comerciale, apartamentele sunt in cladiri cu regim redus de inaltime tip vila P+2E+M. Suparafata construita ocupa doar 35% din teren, restul fiind destinat spatiilor verzi si parcarilor, ceea ce se imbina perfect cu vederea asupra muntilor Bucegi, Piatra Craiului si Postavarul. Apartamentele sunt finisate cu materiale de calitate si sunt bransate la toate utilitatile orasului.

Acest loc va ofera confortul si siguranta de care aveti nevoie si in plus fiecare apartament poate fi personalizat astfel incat sa se potriveasca cu stilul tau de viata. Spatiile verzi foarte generoase, spatiul amenajat pentru picnic ,parcarile ample, locul de joaca amenajat special pentru copii, dovedesc ca ne-am gandit la linistea si confortul dumneavoastra.